S/4HANA ERPsim Game

Uw organisatie overweegt SAP® S/4HANA al te implementeren, te upgraden of uit te rollen. Om ervoor te zorgen dat u uw bestemming bereikt met minimale hobbels op de weg, of om degenen die uw voortgang vertragen te omzeilen, moet u alle sleutelfiguren aan boord krijgen en in dezelfde richting bewegen.

Dus als je:

  • Momenten wilt creeren voor uw initiatief van digitale transformatie?
  • Bewustzijn wilt creëeren  over S/4HANA?
  • Fun en games wilt toevoegen binnen de reis van digitale transformatie?
  • S/4HANA-adoptie wilt versnellen?

Dan kan het spelen van het ERPsim™ simulatiespel met uw organisatie u hierbij helpen. ERPsim™ is een live bedrijfssimulatie die draait op een echt SAP® S/4HANA-systeem. Het simulatiespel is een interactieve manier om mensen kennis te laten maken met S/4HANA. Je hebt helemaal geen SAP-ervaring of kennis nodig om het spel te kunnen spelen. Tijdens het spel runt u uw eigen bedrijf hands-on in een S/4HANA-systeem. Zo ervaar je S/4HANA echt! bsubstantive is gecertificeerd om het ERPsim™ spel voor uw organisatie te faciliteren en hosten.

Ervaring uit de eerste hand

In concurrerende teams werken deelnemers samen met hun collega's om realistische bedrijfsproblemen op te lossen, met behulp van de live software en hun communicatieve vaardigheden om processen onder de knie te krijgen en beslissingen te nemen. Op deze manier verkennen ze de mogelijkheden van SAP S/4HANA.

Beginnend begrip

In een rol die in het echte leven misschien niet de hunne is, misschien met het dragen van meerdere petten, worden ze zich ervan bewust dat de enige manier om te winnen is om zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts te communiceren. Ze beginnen te begrijpen hoe geïntegreerde processen zijn en dat wat ze doen de veranderingen kan versnellen of vertragen.

Change management ambassadeurs

Met een nieuw perspectief en nieuw begrip worden uw sleutelfiguren de ambassadeurs en herauten van verandering. Gerustgesteld van hun plaats in de organisatie en met inzicht in de verbeterde resultaten die ze konden bereiken met S/4HANA, ondersteunen ze actief een initiatief waar ze nu echt in geloven, en overtuigen ze anderen op hun beurt

Ja, ik wil graag informatie krijgen over ERPsim!

Ja ik wil graag meer informatie ontvangen over ERPsim Spel
First
Last
Nieuwsbrief *